Öröm olvasni a magyar topcukrász felajánlását ebben a nehéz időszakban

A budapesti Textúra Étterem is bejelentette, hogy előreláthatóan másfél hónapra felfüggeszti működését. Lovász Zsolt, a topétterem cukrásza azonban nem akar tétlenül ülni...

A Sárközi Ákos, Horváth Tamás és Kalocsai Zoltán nevével egybeforrt budapesti Textúra étterem is csatlakozott azon éttermek sorába, akik a járványhelyzet miatti megelőzés céljából március 16-tól átmenetileg bezárják vendéglátó egységüket. A népszerű és elismert étterem cukrásza, Lovász Zsolt a bezárással párhuzamosan, személyes Facebook-oldalán írta meg felajánlását a kialakult helyzet kapcsán:

Lovász Zsolt, a budapesti Textúra étterem cukrászmestere

És ezt olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapfotó: Lovász Zsolt Facebook (Gregory Iron Photography (photographer:Gergely Vas)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk