5 szempont, amire muszáj odafigyelned, ha nyers húst eszel

Bár a nyers hús fogyasztása sokaknál kiveri a biztosítékot, vannak olyan népszerű ételek, amelyeket nem lehet nélküle elkészíteni. Elmondjuk, hogy lesz biztonságos a nyers marha vagy épp lazac fogyasztása.

Vannak ételek, amelyek nyers hús nélkül nem az igaziak. A tatár beefsteakben a marhahúst nem szabad hőkezelni, és a sushit is nehéz főtt hallal elképzelni. Sőt, kedvenc magyaros ételeink, a füstölt kolbász és a szalonna is tulajdonképpen nyersnek számítanak. De mikor biztonságos a nyers hús fogyasztása, és mire kell odafigyelnünk, ha otthon szeretnénk ilyen ínyencségeket készíteni? 

Forrásunk volt.


Még több a húsról:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek