5 szempont, amire muszáj odafigyelned, ha nyers húst eszel

Bár a nyers hús fogyasztása sokaknál kiveri a biztosítékot, vannak olyan népszerű ételek, amelyeket nem lehet nélküle elkészíteni. Elmondjuk, hogy lesz biztonságos a nyers marha vagy épp lazac fogyasztása.

Vannak ételek, amelyek nyers hús nélkül nem az igaziak. A tatár beefsteakben a marhahúst nem szabad hőkezelni, és a sushit is nehéz főtt hallal elképzelni. Sőt, kedvenc magyaros ételeink, a füstölt kolbász és a szalonna is tulajdonképpen nyersnek számítanak. De mikor biztonságos a nyers hús fogyasztása, és mire kell odafigyelnünk, ha otthon szeretnénk ilyen ínyencségeket készíteni? 

Forrásunk volt.


Még több a húsról:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...