Nyerj Óz, a hatalmas-ajándékcsomagot!

Nyár, vakáció, fagyi, mesemozi! Ha helyesen válaszolsz a kérdésünkre, most szuper Óz, a hatalmas-ajándékokkal lehetsz gazdagabb! (x)

Játssz és nyerj!

Megnézted a moziban az Óz, a hatalmas című mesefilmet? Ha nem, itt a remek alkalom! Ha már láttad, és tetszett, akár DVD-n is megnézheted! Bár Dorothyval, Toto kutyával, a gyáva oroszlánnal, a bádogemberrel és a madárijesztővel most nem találkozol a filmben, de egy sikerre és gazdagságra vágyó bűvésszel és három boszorkánnyal igen. És persze a végére kiderül, hogy a főhős-e a várva várt nagy varázsló!

Nézz bele a film előzetesébe!

Válaszolj helyesen egy kérdésünkre, amit a gyerekek kedvencével, a NoSalty Webshopban kapható, Esernyőfagyi-készítővel kapcsolatban tettünk fel! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Az 5 szerencsés, aki helyes megfejtést ad a kérdésünkre,1-1 szuper Óz, a hatalmas-ajándékcsomagot nyer, aminek tartalma:

  • Óz, a hatalmas DVD
  • Óz, a hatalmas könyvjelző
  • Óz, a hatalmas képeslap + fűmag
  • OPI körömlakk az Óz, a hatalmas kollekcióból

Készíts fagyit gyorsan és egyszerűen!

Egy nyári mozidélutánhoz fagyi dukál! Ha szeretnéd apróságaidat egy remek filmmel és egy kis édességgel meglepni, csinálj nekik esernyő alakú jégkrémet. A NoSalty Webshopból megrendelhető Esernyőfagyi-készítővel nem kell Óznak, a hatalmas mágusnak lenned ehhez, hiszen villámgyorsan és nagyon egyszerűen varázsolhatsz hűs nassolnivalót a gyerekeknek!

Kövesd a Pro Video Film -et a Facebookon az új filmekért >>>

Nyerj Óz, a hatalmas-ajándékokat!

Címlapról ajánljuk

Két pályaelhagyó nyitotta meg az egyik legmenőbb kávézót Budapesten –...

Kicsit túlhaladva a Klauzál téren, egy letisztult, világos belső terű, otthonos kávézó várja vendégeit, immár negyedik éve. A Görföl Emese és Mario Jimenez által nyitott Dorado nem az első volt a fővárosi specialty kávézók sorában, valószínűleg nem is az utolsó, de mindenképp azok közé tartozik, amelyek túlélték a koronavírusos időszak okozta nehézségeket, és akik ki tudtak alakítani egy olyan vendégkört maguk körül, amelyre nehéz időkben is számíthatnak. Kávétúra Spanyolországból indulva, Új-Zélandon át Budapestig.

Nosalty

További cikkek