Nyerj A Nagy Fogyókúrás Kérdőívvel!

Töltsd ki a NoSalty, az Éva Magazin, a Men's Health és a Runner's World magazinok közreműködésével létrejött fogyókúrás kérdőívet, és nyerj értékes ajándékokat!

Kipróbáltál már sokféle fogyókúrát? Töltsd ki a NoSalty, az Éva Magazin, a Men's Health és a Runner's World magazinok közreműködésével létrejött Nagy Fogyókúrás Kérdőívet, és nyerd meg a 3 db NoSalty Webshop ajándékcsomag egyikét, vagy nyerj magazin-előfizetést!

A nyár elérkeztével egyre többen és többen próbálnak meg megválni a zavaró plusz kilóktól. Online oldalakról, újságosok kínálatából ömlik ránk a rengeteg tuti jótanács. Összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyekkel szeretnénk feltérképezni látogatóink fogyókúrázási szokásait. Áruljátok el nekünk, hogy milyen diétákat próbáltatok már ki, és hogy sikerült-e tartósan megszabadulnotok a felesleges kilóktól!

Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy hogyan értétek el az eredményeiteket, és hogy törekvéseitekhez vettetek-e igénybe külső segítséget.

Dietetikusunk egészségtippjeit itt találod

Töltsd ki Te is, és nyerj!

A legjobb fogyókúrás receptek

Töltsd ki kérdőívünket 2014. július 20-ig, a szerencsések NoSalty Webshop ajándékcsomagokkal, negyedéves Éva Magazin- vagy féléves Men's Health magazin-előfizetéssel lesznek gazdagabbak! Sorsolás: 2014. július 21-én. A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A nyeremények...

Lekue gyerek dekorációs szett Decopen dekorációs eszközzel, sablonokkal és szilikon sütőlappal

Lekue szilikon süti forma, bonbon forma, fóliavágó

Tala befőzőszett virágos befőzőcímkével és befőttesüveg fedőlapszettel

Ez a játékunk véget ért! Íme a nyertesek, akiket e-mailben is értesítettünk:

NoSalty Wesbhop csomagot nyert:

  • Horváth Csilla
  • Mészáros Gabriella
  • Ambrus Ágnes Napocska

Magazin előfizetést nyert:

  • Minkovitsné Bartolák Ibolya
  • Volturie

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek