Bezárt a főváros legjobb tésztázója, ez nyílik a helyén

A Nudli tésztakantin a koronavírus-járvány közepén lett a belvárosiak egyik kedvenc ebédlőhelye, az étterem azonban idén nyáron bezárt, helyén pedig új vendéglátóhely nyílik.

A koronavírus-járvány közepén nyitott Nudli tésztakantin meglepő energiával robbant be a pesti éttermi forgatagba. A Gerendai Károly és a Világevő gasztroblogger, Jókuti András közös ötletei alapján nyílt étterem júniusban jelentette be, hogy ideiglenes szünetre megy a csapat, alig egy napja viszont újabb Facebook-posztban adták hírül, hogy az Október 6. utcában található étterem teljesen átalakul, helyén pedig a Costes-csoport executive séfje, Molnár Márk nyitja meg hamarosan új, ázsiai ételeket kínáló bisztróját.

Ahogy a Dining Guide írja, a vendéglátás jelenlegi helyzetében másfél év alatt nem futotta be neki szánt pályáját a Nudli, ezért a többségi tulajdonos, Gerendai Károly úgy döntött, inkább teljesen átalakítják a helyet, amely a jövőben Costes Izakaya néven kívánja majd megszólítani az ázsiai konyha szerelmeseit.

Molnár Márk több tízéves vendéglátós tapasztalattal rendelkezik, amellett, hogy ő a Michelin-csillagos Costes Downtown executive séfje, az ő irányítása alá tartozik a Lupa-tónál található Costes Beach Club és a Costes Szigliget is. A séf hosszú ideig élt Ázsiában, így nagy rálátása van az ottani gasztrokultúrára, különösen a vietnami és a japán konyha áll közel hozzá.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

4 hely a Normafán, ahol jóllakhatunk...és nem csak rétessel!

A Normafa a budapestiek menekülőhelye. Ha sok már a betonból, zajból és dugóból, a Széll Kálmán térről tömegközlekedéssel mindösszesen 30-40 perc alatt felérhetünk oda, amiről Sisi hercegné elragadtatással így nyilatkozott: „Csodálom az embereket, miért mennek oly messze vidékre nyaralni, mikor e hegyek s az itteni kilátás kiállja a versenyt a legszebb világrészekkel.”

Nosalty

További cikkek