Nézd meg, hogy néznél ki soványabban - modellezd le magad az interneten!

Kettő az egyben: cuki és hasznos online alkalmazás, amivel megnézheted, hogy néznél ki vékonyabban vagy akár kerekebben. Muszáj kipróbálnod!

Egy egészen fantasztikus kis applikáció érhető el a neten, aminek segítségével lemodellezhetjük magunkat, hogy néznénk ki soványabban, vagy, ha éppen az érdekel minket, akkor gömbölyűbben.

A Modelmydiet.com címen elérhető alkalmazáson a megfelelő paramétereket beállítva, egész alakos modellképet kaphatunk testünkről - az általunk bepötyögött testtömegre alakítva. Ha beírjuk az aktuális adatainkat, illetve azokat, amelyeket szeretnénk elérni, akkor láthatjuk a várható változást.

Kattintsatok a képre, hogy az elérjétek az alkalmazást, a kép alatt pedig segítünk, hogy melyik paramétert hogy tudjátok rögzíteni.

Kattints a képre, és modellezd le, hogy néznél ki vékonyabban!

Így rögzítsd az adataid!:

  1. A jobb felső sarokban látsz egy feliratit: Model my diet Men - ha férfi vagy, kattints át ide és itt csináld végig a modellezést. (Most az egyszerűség kedvéért a női modellezésen futunk végig.)
  2. Első lépésként a Body Shape felirat alattiakat állítsd be: a Height mezőnél add meg méterben, hogy milyen magas vagy, és vessző helyett pontot használj a tizedes jegyek előtt, azaz, ha 164 cm magas vagy, akkor ezt állítsd be: 1.64. Itt mellette találsz egy legördülő menüt, ott válaszd ki, hogy "m", hogy a metrikus rendszerben mérjen.
  3. A Shape mezőben állítsd be, hogy milyen a testalkatod: Apple, azaz alma - ekkor a hasi tájékon vagy kerek, de a végtagjaid vékonyak, Pear, azaz körte - ekkor a csípőd széles, Hourglass, azaz homokóra, ha a klasszikus női helyeken (mell, popsi) vagy gömbölyűbb.
  4. A Bust mezőben állítsd be, hogy mi jellemző a mellméretedre: Small-Medium, ha kisebb-közepes, és Medium-Large, ha közepes-nagyobb.
  5. A More options legördülő menüben személyre szabhatod a képi modellt: kiválaszthatod a bőrszíned tónusát (Skin tones); az életkorod (Age): More mature - azaz idősebb, Younger, ha fiatalabb; a szemed alakját (Eyes): Almond, ha mandulavágású, Round, ha kerek, az orrod formáját (Nose): Wider, ha szélesebb, Narrower, ha keskenyebb; az ajkaid alakját (Lips): Thinner, ha vékonyabb, Fuller, ha teltebb; a hajad színét (Hair color) - értelemszerűen a megfelelő színre kattintva; a frizurádat (Hair style) - értelemszerűen a megfelelő képre kattintva; a háttereket (Bakcground), és a ruházatodat (Outfits). Mindezek beállítása közben a bal oldali nőalakok látványosan változnak.
  6. Ha ezeket végigjátszottad :), akkor a felül ill. alul található Back to Simulator gombra kattinva visszatérsz az előző oldalra, ahol beállíthatod a célparamétereket - azaz, hogy miként szeretnél kinézni.
  7. A Weight & Goal felirat alatt, a Current, azaz "jelenlegi" mezőbe írd be a mostani testtömeged, szintén ponttal elválasztva a tizedesjegyet, azaz ha pl 80.2 kg vagy, akkor így írd be. A mező utáni gombon állítsd be, hogy "kg".
  8. A Goal mezőbe írd be az elérni kívánt testtömeget, hasonlóan az előzőhöz. A bal oldali két nőalak közül az első a jelenlegi állapototdat modellezi, a második a célként kitűnzöttet.
  9. Az Update (Frissítés) gombra kattintva a beírt paramétereknek megfelelően változnak a modellek. A női alakok alatti Left ill. Right gombokra kattintva lehet forgatni a modellt, hogy oldal- ill. hátulnézetből is meg tudjátok nézni magatokat.

Próbáljátok ki, egyrészt szerintem nagyon jó móka, másrészt persze tanulságos is!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az 5 dolog kell a legfinomabb bundás kenyérhez

Készüljön reggelire vagy vacsorára, esetleg hétvégi dekadenciával ebédre, a bundás kenyérnek van néhány kritikus követelménye, amit nem érdemes elhibázni. Elő a tojással és a serpenyővel, süssük meg álmaink kenyerét!