Nézd meg, milyen meglepetéseket rejt Lucy Liu konyhája!

Az idén 50. születésnapját ünneplő Lucy Liu visszafogott stílusában és megjelenésében van valami plusz, és ez a fűszer kaliforniai házában is megmutatkozik. 

Lucy Liu gyönyörű, természetközelikaliforniaiotthona,ami nem mellesleg 4 hálószobával és 5 fürdőszobával, meseszép kerttel, medencével és jakuzzival is rendelkezik, igazán különleges hangulatot áraszt. Jól megválasztott burkolóanyagai, berendezése a praktikumot is szolgálják. Végre nem egy tipikus letisztult, minimalista otthon, aminek külön örülünk.

Pazar külső

A konyha

Ha egy rövid mondattal kellene jellemezni a kínai származású amerikai színésznő konyháját, akkor azt mondanánk: óriási tér maximális helykihasználással, ahol mindennek ott a helye, ahol lennie kell. Van külön tálalószekrény, óriási munkaasztal fából, a vitrines és a zárt szekrények pedig váltogatják egymást. A vinyl helyett a kő járólap tökéletesen illeszkedik ehhez a miliőhöz, ahogy a sok-sok fa burkolat is. Ez utóbbi a ház egész helyiségét végig követi - a nappalitól a hálón át, mindenhol jelen van.

Étkező

Ahogy a konyhában a kő járólap, úgy az étkezőben a csodaszép, pálmalevél formájú lámpák ragadják meg először az ember tekintetét, ami az ugyancsak tágas térben fantasztikusan mutat. Nem meglepetés, hogy a fa itt is szerepet játszik, keretbe zárja az étkezőt. Viszont a helyiség abszolút fődíjasa vitathatatlanul az egyedi kialakítású csillár. Imádjuk!

Mind akonyhában, mind pedig az étkezőben van valami, ami megfogja a tekintetet.

A Variety értesülései szerint a színésznő lenyűgöző otthona 3 millió dollárt ér. Nem csoda, remek ízlésről tanúskodnak a fotók.

És a kilátás is csodás!

Beköltöznél? Mi minden szó nélkül!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: variety.com/Douglas Elliman

via

Címlapról ajánljuk

5 alapanyag, amit ne használj hűtőhidegen

Sütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!

Lakos Benedek

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?