Nem hiszed el, hogy mennyi a vidéki és a budapesti Tesco pékjeinek fizetése

Kiderült, mennyit keres egy pék, ha a Tescóhoz szegődik dolgozni. Mutatjuk!

Havi bruttó173.400 forintos kezdő fizetéssel csábítja a pékeket a Tesco az egyik álláskereső portálon található hirdetésekben. Egy tatai és egy budapesti egységükbe keresnek "pék dagasztó" munkakörbe alkalmazottakat teljes munkaidőben.

Az új alkalmazottak munkabére azalapbérből, pótlékokból és juttatásokból tevődik össze. A pékek hat hónapig kapják a kezdőbért, majd a hetedik hónaptól 187.300 forintos beálló bérük lesz, amivel a Tesco az elköteleződésüket értékeli.

A próbaidő lejárta után jár a nettó 12 ezer forint értékű választható csomag(pl.: étkezési utalvány, SZÉP kártya, egészségpénztár, lakáshitel cafetéria, stb.), és a hatodik hónap után 10% dolgozói kedvezmény Tescós vásárlásokért. A budapesti üzletlánc esetében jár még a 16 ezer forintos területi alapú bérkiegészítés is, ezt az összeget a tatai áruház munkavállalója nem kapja meg.

A béreken a túlórákkal és az éjszakai pótlékkal lehet javítani. Átlagos pótlékokkal számolva a vidéki egységben akár bruttó 205 ezer, a budapestiben akár 221 ezer forintot is meg lehet keresni havonta.

Az ideális jelölt három munkarendben dolgozik, vevőközpontú szemlélettel rendelkezik, egészségügyileg alkalmas, rendelkezik szakirányú végzettséggel és a pékáru-termelésben szerzett legalább 6 hónapos tapasztalattal.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Ez nyilván valami leleplez? cikk arról, hogy a teszkónál ilyen ótvar a fizetés.

knekató

Miért is nem kéne elhinni? Annyira sok, vagy annyira kevés? Soknak egyáltalán nem sok, viszont annyira döbbenetesen nem is kevés, hogy ilyen címmel kéne felkonferálni!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az 5 dolog kell a legfinomabb bundás kenyérhez

Készüljön reggelire vagy vacsorára, esetleg hétvégi dekadenciával ebédre, a bundás kenyérnek van néhány kritikus követelménye, amit nem érdemes elhibázni. Elő a tojással és a serpenyővel, süssük meg álmaink kenyerét!