Nem hiszed el, hogy mennyi a vidéki és a budapesti Tesco pékjeinek fizetése

Kiderült, mennyit keres egy pék, ha a Tescóhoz szegődik dolgozni. Mutatjuk!

Havi bruttó173.400 forintos kezdő fizetéssel csábítja a pékeket a Tesco az egyik álláskereső portálon található hirdetésekben. Egy tatai és egy budapesti egységükbe keresnek "pék dagasztó" munkakörbe alkalmazottakat teljes munkaidőben.

Az új alkalmazottak munkabére azalapbérből, pótlékokból és juttatásokból tevődik össze. A pékek hat hónapig kapják a kezdőbért, majd a hetedik hónaptól 187.300 forintos beálló bérük lesz, amivel a Tesco az elköteleződésüket értékeli.

A próbaidő lejárta után jár a nettó 12 ezer forint értékű választható csomag(pl.: étkezési utalvány, SZÉP kártya, egészségpénztár, lakáshitel cafetéria, stb.), és a hatodik hónap után 10% dolgozói kedvezmény Tescós vásárlásokért. A budapesti üzletlánc esetében jár még a 16 ezer forintos területi alapú bérkiegészítés is, ezt az összeget a tatai áruház munkavállalója nem kapja meg.

A béreken a túlórákkal és az éjszakai pótlékkal lehet javítani. Átlagos pótlékokkal számolva a vidéki egységben akár bruttó 205 ezer, a budapestiben akár 221 ezer forintot is meg lehet keresni havonta.

Az ideális jelölt három munkarendben dolgozik, vevőközpontú szemlélettel rendelkezik, egészségügyileg alkalmas, rendelkezik szakirányú végzettséggel és a pékáru-termelésben szerzett legalább 6 hónapos tapasztalattal.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

További cikkek