Kiderült, mennyit keres egy kezdő kasszás az Aldinál - ezt jelenti a versenyképes fizetés

Kiderült, mennyit kereshet egy kezdő kasszás az Aldinál - íme a versenyképes fizetés.

Munkaerőhiánnyal küzd a kiskereskedelmi szektor - sokan emiatt inkább megemelik a dolgozók bérét, így tett az Aldi is, legalábbis ez derül ki a cég egyik friss álláshirdetéséből -írja a Pénzcentrum.

Az Aldi honlapján megjelent álláshirdetés versenyképes jövedelmet ígér - névlegesen havi bruttó 233.325 forintot. A hirdetés konkrétan soproni egységükre vonatkozik, és bolti eladót keres heti 30 órában, elvárás pedig, hogy"az ideális jelölt gyorsan és pontosan dolgozik", illetve "megbízható, felelősségteljes, elkötelezett", tapasztalat pedig a betanítás miatt nem külön feltétel.A "pozícióban elérhető, pótlékokkal (kivéve a vasárnapi pótlék*) növelt legmagasabb havi bruttó fizetés: 233.325 Ft."Pontosan így szól a hirdetés.

A CBA ehhez képest egyébként pár hónapja pénztáros és árufeltöltő munkatársakat keresett, napi 8 órás műszakra, havi nettó 130 ezer forintos fizetésért (amit később átlagban 200 ezres bruttóra helyesbített a cég kommunikációs igazgatója.)

Egyébként a Pénzcentrum felmérése szerint csak az elmúlt egy évben mintegy ötödével emelkedett Magyarországon a boltosok fizetése.

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

További cikkek