Kiderült, mennyit keres egy kezdő kasszás az Aldinál - ezt jelenti a versenyképes fizetés

Kiderült, mennyit kereshet egy kezdő kasszás az Aldinál - íme a versenyképes fizetés.

Munkaerőhiánnyal küzd a kiskereskedelmi szektor - sokan emiatt inkább megemelik a dolgozók bérét, így tett az Aldi is, legalábbis ez derül ki a cég egyik friss álláshirdetéséből -írja a Pénzcentrum.

Az Aldi honlapján megjelent álláshirdetés versenyképes jövedelmet ígér - névlegesen havi bruttó 233.325 forintot. A hirdetés konkrétan soproni egységükre vonatkozik, és bolti eladót keres heti 30 órában, elvárás pedig, hogy"az ideális jelölt gyorsan és pontosan dolgozik", illetve "megbízható, felelősségteljes, elkötelezett", tapasztalat pedig a betanítás miatt nem külön feltétel.A "pozícióban elérhető, pótlékokkal (kivéve a vasárnapi pótlék*) növelt legmagasabb havi bruttó fizetés: 233.325 Ft."Pontosan így szól a hirdetés.

A CBA ehhez képest egyébként pár hónapja pénztáros és árufeltöltő munkatársakat keresett, napi 8 órás műszakra, havi nettó 130 ezer forintos fizetésért (amit később átlagban 200 ezres bruttóra helyesbített a cég kommunikációs igazgatója.)

Egyébként a Pénzcentrum felmérése szerint csak az elmúlt egy évben mintegy ötödével emelkedett Magyarországon a boltosok fizetése.

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

3masmama

Mindez nagyon szép és jó. A baj csak annyi, hogy az Aldinál a "kasszások" polcot is töltenek, cipekednek hihetetlen súlyokat. Mondhatnánk: megszakadnak. Míg bemegyünk egy Príma vagy hasonló boltba a kasszás tényleg csak kasszában ül. Itt nálunk az Aldiban nagyon gyorsan cserél?dnek a "kasszások", míg más boltokban még szinte gyerekkoromból is ismerek eladókat.

Törölt felhasználó

Honnan tudod, hogy a CBA kasszás nem pakol? Ha ott dolgozol az más, én nem, de azt azért nem hiszem, hogy a CBA Prímás pénztáros nem pakol.

3masmama

Nagy a család, s?r?n járok vásárolni. Van ismer?söm a kasszában. Most hagyott egy boltot ott, mert ott mindent kellett csinálni és a Prímába ment át.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legnépszerűbb magyar sütik

Zserbó, flódni, krémes - ki ne szeretné a három közül legalább az egyiket? A Konyhafőnök mai adásában a csapatoknak közülük kellett választani!