4 ötlet a másnapos, hideg sült hal felhasználására

Ha már egyszer sült hal készül a konyhában ebédre vagy vacsorára, jobb, ha minden falatját elfogyasztjuk azon melegében. Persze, ha mégis maradna valamennyi másnapra, akkor se essünk kétségbe, kövessük inkább a Napi Tipp tanácsait.

Ha nem is minden héten, de különlegesebb alkalmakkor mégis jut némi sült hal az átlag magyar asztalra. És éppen azért, mert ilyen ritka a különböző uszonyosok vendégeskedése konyháinkban, ha készítjük és fogyasztjuk őket próbálunk minél takarékosabbak lenni az alapanyaggal. Ennek képezheti részét az is, hogy mit kezdünk a maradékokkal – ugyanis annak ellenére, hogy a sült hal frissen a legfinomabb, másnaposan, hidegen is megannyi módon felhasználhatjuk.

Nézd meg galériánkban a hideg sült hal felhasználási módjait, az ötletekért kattints a képre!

Ízes halreceptek, amiket próbálj ki:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a hasznos konyhai tippeket is tedd el:

Címlapról ajánljuk

További cikkek