Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Napi Cukiság: Gordon Ramsay kisfiának Instagramjánál ma már nem látsz aranyosabbat!

Még csak négy hónapos, ennek ellenére már nagyobb követőtáborral rendelkezik, mint jó néhány magyar celeb. Ki ő? Hát nem más, mint Gordon Ramsay kisfia, Oscar. 

Gordon Ramsay legkisebb fia még csak négy hónapja látta meg a napvilágot, azonban a saját nevére szóló Instagram oldalnak máris 115 ezer követője van. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oscar Ramsay (@oscarjramsay) által megosztott bejegyzés,

Oscar Ramsay a híres séf ötödik és egyben legfiatalabb gyermeke egyelőre még csak eszik, alszik és nézelődik, saját Instagramján azonban aranyosabbnál aranyosabb képeket tölt fel róla 17 éves nővére, Matilda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oscar Ramsay (@oscarjramsay) által megosztott bejegyzés,

Oscar tévézik apával, bemegy neki segíteni az étterembe, beszélget a testvérével, vagy szimplán csak élvezi a nyári jó időt. A kisfiú érkezéséről nem mellesleg alig lehetett tudni valamit, szülei a terhesség alatt végig titkolták, hogy kisbabát várnának. Amikor Oscar április elején megszületett, az 52 éves sztárséf így kommentálta születését:  3 BAFTA és egy Emmy-díj után végre van egy Oscarunk is!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oscar Ramsay (@oscarjramsay) által megosztott bejegyzés,

A kisfiút tehát már most rengetegen imádják, követői között van például David Beckham fia Brooklyn is, aki a Ramsay-család jó barátja. A rövidke videókból úgy tűnik, hogy egyelőre nem egy nagyon problémás gyerek, felnőtt testvérei kezei között viszont szinte eltűnni látszik, annyira picike még. Reméljük, hogy Matilda Ramsay posztolási kedve nem megy el a jövőben, és még sok képet és videót láthatunk a legkisebb Ramsay-ről. 

EZ IS ÉRDEKES: 

via 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!