Nagyot fogsz nézni, hogy ezek a színes tészták mitől virítanak ilyen pompás színekben

A seattle-i Linda Miller Nicholson Instagram-oldala a tésztákról szól, de itt nem a receptek az elsődlegesek, hanem a színek.

Linda Miller Nicholson saltyseattle című Instagram-oldalán csak növényi festékanyagokkal színezett, a szivárvány minden színében pompázó tészták láthatóak. "A tésztákhoz minden elképzelhető természetes színezéket felhasználok, a fekete áfonyától az aktív szénig" - nyilatkozta Nicholson a Yen magazinnak.

Szokatlan megjelenésük ellenére a tészták és a hozzájuk főzött szószok hagyományos olasz és francia technológiával készülnek.

Nicholson finnyás kisfiának, a nem mindennapi névre hallgató Bentley Dangernek a szórakoztatására találta ki ezt a színes tésztavilágot.

Nicholson 2018-ban könyvet készül megjelentetni egy gigakiadónál, a Harper-Collinsnál. Ebben mindenkit beavat a színes tészták elkészítésének tudományába, ami elmondása szerint bonyolultabbnak tűnik, mint amilyen. "A könyv könnyed, vidám és látványos módon vezeti majd be az olvasókat a színes tészták világába." - mondta Nicholson a Yen magazinnak.

Ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Ebben a webshopban minden termék három dollárba kerül

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!