Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A nagy szívdesszertteszt - Ezekkel a bonbonokkal vedd le a lábáról kedvesed Valentin-napon!

Közeledik a szerelmesek ünnepe, Valentin-napon pedig mindannyian szeretnénk meglepni kedvesünket valami szép dologgal. Megnéztük, mely bonbonok a legjobbak az ünnepléshez. 

Vörösbe borultak a boltok, Bálint-nap közeledtével csak úgy roskadoznak a polcok a szívecskés, rózsás, szerelmes üzenetekkel teli süteményekkel és bonbonokkal. 

Meglepnéd valamivel szerelmedet, de biztosra akarsz menni és nem tudod, melyik csokoládé a legfinomabb? Más ajándékkal is készülsz és nem szeretnél vagyonokat költeni rövid életű édességekre? Segítünk! 

Nagy szívdesszerttesztünkben ezúttal a külső csomagolás és a csokoládé minőségét szemrevételeztük, így a kóstolás során végig tisztában voltunk azzal, milyen terméket próbálunk ki. A desszerteket ezúttal két csoportra osztottuk bolti áruk alapján, hogy neked is egyszerűbb legyen kiválasztanod az alkalomhoz legmegfelelőbb édességet. 

Tesztünkben kivételen nincsen rangsorolás, minden lényeges információt a képek fölött és alatt találtok meg. 

Először nézzük meg az 1000 Ft alatt megvásárolható termékeket!

Bonbonetti marcipán szívek

(Honnan? – CBA, ár: 849 Ft / 136 g)

Vélemény: Hagyományos de szép csomagolás, az étcsokoládén kicsit kicsapódott a kakaóvaj, a bevonat azonban finom volt. A csokoládé belsejében lévő marcipános töltelék kicsit száraz volt és édes. 

Larotti – Szeretettel desszert

(Honnan?- Spar, ár: 499 Ft / 85 g)

Vélemény: Csapatunk legtöbb tagja nem volt túlzottan oda a csomagolásért, a csokoládé azonban nagyon szép fényes volt. A desszertben lévő krém bár mogyoróízű, fehér volt és nagyon folyós, olyan, mint amit egy karácsonyi szaloncukorba tudnánk elképzelni. 

Cherry Queen

(Honnan? – Spar, ár: 999 Ft / 125 g)

Vélemény: Szép, klasszikus csomagolás, a bonbonok is nagyon katonásan helyezkednek el a dobozban. A csokoládé vastag és sötét, a konyakos töltelék viszont egy kicsit erős ebben a bonbonban.

Rafaello és Ferrero Rocher

(Honnan?- Müller Drogéria, ár: 645 Ft / 40 g)

Vélemény: A Ferrero ebben az évben ilyen bájosan feldíszített, szív alakú kis desszerteket dobta piacra 40-, illetve 50 grammos kiszerelésben. A Raffaello-n és a Ferrero Rocher-n kívül más népszerű desszert is kapható ilyen csomagolásban. Ezzel a népszerű édességgel nem lehet melléfogni. 

Niederegger marcipánszívek 

(Honnan? Müller Drogéria, ár: 695 Ft / 50 g)

Vélemény: Az apró, de nagyon ízléses dobozban szervírozott lübecki marcipán mindenki szívébe belopta magát, a gyönyörű csomagolás mögött egy finom, vékony étcsokoládéréteg és egy nagyon ízes, lágy marcipán érezhető. Apró ajándéknak tökéletes, ám sajnos nem lehet egy szívnél leállni. 

Lellei konyakmeggy – kézzel készített

(Honnan? – CBA, ár: 799 Ft / 100 g)

Vélemény: Ez a gyönyörűen megmunkált konyakmeggy minden egyes részletében tökéletes desszert, a csokoládé szép aranyfóliában várja, hogy kibontsuk, a szépen megmunkált csokiréteg mögött pedig lágy, gyümölcsös rum található. 

Milka mogyorós és nugátos pralinék 

(Honnan? Spar, ár: 699 Ft / 110 g)

Vélemény: A Milka idei, Valentin-napi kínálatában többféle ízesítésű pralinét találunk, melynek külleme az elmúlt években szinte semmit sem változott. A tejcsokoládé ízében nem változott sokat, az apró mogyoródarabok nagyon jót tesznek a csokoládénak.

Most pedig következzenek a kicsit magasabb árkategóriás desszertek!

Belga szív alakú desszert

(Honnan? CBA, ár: 1399 Ft / 200 g)

Vélemény: A doboz tartalmára külön szeretnénk kitérni: nagyon gondosan válogatott, fényes csokoládék gyönyörűen elrendezve. Míg az egyik sorban csak a fehérebb színű, addig a másik sorban csak tejcsokoládés pralinék vannak elhelyezve, ez a látvány pedig már önmagában elnyeri mindenki tetszését. Ízre krémes és édes, kóstolóink közül bárki szívesen elfogadná ezt a desszertet. 

Celebrations

(Honnan? ALDI, ár: 1599 Ft / 215 g)

Vélemény: Kóstolóink ajánlata szerint ezt a desszertet kell megvásárolni akkor, ha biztosra szeretnénk menni! Kell ennél több? A Celebrations válogatásban minden benne van, amit egy csokiimádó szerethet. 

Szamos marcipán

(Honnan? Spar, ár: 1699 Ft / 130 g)

Vélemény: Klasszikus, szép megjelenés, ünnepi és elegáns. A finom, vékony étcsokoládé-réteg mögött megtaláljuk azt a klasszikus marcipánízt, amelynek évtizedek óta egyikünk sem tud ellenállni. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!