5 tipp a csodaszép muskátlik teleltetésére

A komolyabb fagyok beállta előtt érdemes felkészíteni a muskátlikat a teleltetésre, hiszen ez a virág nem bírja jól a hidegebb időjárást.

A színpompás muskátli az egyik legkedveltebb balkonnövényünk, hiszen tavasztól egészen az őszi fagyokig meseszép virágokkal kápráztat el minket. Ezenfelül könnyen gondozható, illetve szaporítható. Ha bőséges virágzásra vágysz, akkor mindenféleképpen napos helyet válassz neki, és rendszeresen tápoldatozd. De ami a legfontosabb, hogy teleltesd megfelelően, hiszen csak így fog virágozni jövőre is a muskátli.

Forrásunk volt.


Még több növényekkel kapcsolatos érdekesség:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.