Most érdemes magyar epret venni!

Óriási az eperdömping a hazai piacokon – az elkövetkező egy hétben akár 380 forintért is megvásárolhatjuk a minőségi magyar eper kilóját.

Az InfoRádió tudósítása szerint az időjárási körülmények egymásra tolták az amúgy különböző időpontban beérő eperfajták megjelenési idejét, és a fóliás gyümölcs szezonja is most éri el a végét. Ennek következtében nagy mennyiségű, ám jó minőségű eper árasztotta el a piacokat. Mivel a termelőknek rövid időn belül kell értékesíteniük ezt a jelentős mennyiséget, így a kereskedelmi ár is csökkent. Bár az említett 380 forintos kilónkénti ár nem a legelterjedtebb, az 500 és 1200 forintos ártartományban bárhol beszerezhetjük a zamatos gyümölcsöket.

A befőzésre készülődő háziasszonyok számára tehát zsúfolt időszak következik, ám aki lemaradna a csúcshétről, annak sem kell kétségbeesnie. A szakértők szerint még legalább három hétig nem tűnik el az eper a pultokról, maximum az ár nem lesz olyan kedvező, mint az előttünk álló néhány napban.

(via InfoRádió)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kreatív karácsonyi sütemények

Kreatív karácsonyi sütemények jönnek, látnak és győznek... remélhetőleg minden házi szakács szívébe belopják majd magukat. Bíbelődjünk és alkossunk, süljön az idei ünnep során a bejglin kívül más is.

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!