A legszaftosabb nyári morzsasütik

Ha morzsasütit sütünk, bármilyen gyümölcsöt felhasználhatunk hozzá: nyáron ilyen szempontból kifejezetten jó dolgunk van, ugyanis egymást érik az ízes alapanyagok.

Felül ropogósak, alul dzsemesek és szaftosak a morzsasütik: egyféle gyümölcsből is süthetjük őket, de akár keverhetjük is az alapanyagokat. Fűszerezzük, ízesítsük izgalmasra a gyümölcsréteget, a vajas morzsát pedig ne dolgozzuk túl, különben rágós lesz. Ezen kívül nem bonyolult recept a morzsasüti: az alábbiak garantáltan sikert hoznak.

Még több morzsasüti itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos töltött paprika

Turós Emil konyhai alapmű szakácskönyvéből származik a recept. Aki kedveli a hagyományos ízeket, ezzel a recepttel biztosan nem lő mellé.  Az elkészítését annyival egészíteném ki, ...

Szaftos brassói aprópecsenye

A brassóiról rengeteg legenda kering - hogy a brassói gyorsvonaton készült először, mások szerint Brassóban találták ki. A helyzet az, hogy már a XIX. századi szakácskönyvekben is ...