Mit főzzek ma? Szombaton borsókrémleves, vegán székelykáposzta és gofri vár

A szombati menü első fogása a nyarat idézi, de fagyasztott borsóból is tökéletes lesz, a második egy vegán székelykáposzta, amibe hús helyett gomba kerül, a desszert pedig könnyed gofri!

Szombaton nem eszünk húst, de kicsit sem fog hiányozni: krémes borsólevest, gombás székelykáposztát és glutén- és laktózmentes gofrit tálalunk!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több vegán étel erre!

DESSZERT

Még több gofrivariáció itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek