Mit főzzek ma? Nyírségi gombóclevest, hortobágyi palacsintát és almás pitét kínálunk

A mai első fogás a gombócrajongó gyerekek kedvence (is) lesz, nem csak a felnőtteké, a másodikról nem is beszélve, hiszen ami palacsinta, azt csak imádni lehet, a desszert pedig csodás almás pite. Tökéletes menü!

Első fogásunk nyírségi gombócleves, amit hortobágyi húsos palacsinta követ, a sort pedig bécsi almás pite zárja.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több palacsintaféleség itt!

DESSZERT

Még több almatorta itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...