Mit főzzek ma? Nyírségi gombóclevest, hortobágyi palacsintát és almás pitét kínálunk

A mai első fogás a gombócrajongó gyerekek kedvence (is) lesz, nem csak a felnőtteké, a másodikról nem is beszélve, hiszen ami palacsinta, azt csak imádni lehet, a desszert pedig csodás almás pite. Tökéletes menü!

Első fogásunk nyírségi gombócleves, amit hortobágyi húsos palacsinta követ, a sort pedig bécsi almás pite zárja.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több palacsintaféleség itt!

DESSZERT

Még több almatorta itt!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.