Mit főzzek ma? Tojásleves, hortobágyi palacsinta és kapros-túrós vidít fel
Nem lesz ma itt semmi újítás, semmi flancolás, csak isteni klasszikusok: csurgatott tojásleves, hortobágyi húsos palacsinta és kapros-túrós lepény érkezik.
NosaltyNem lesz ma itt semmi újítás, semmi flancolás, csak isteni klasszikusok: csurgatott tojásleves, hortobágyi húsos palacsinta és kapros-túrós lepény érkezik.
NosaltyHa maradt a hétvégéről egy kevéske pörkölt, és már kicsit unod, akkor lehelj bele új életet, töltsd palacsintába, majd süsd meg.
NosaltyAz édes palacsinta desszertnek, a sós palacsinta főételnek is tökéletes lehet! Készítsd el valamelyik laktató, különleges ételt, imádni fogod!
NosaltyEzek a húsételek nem a leggyorsabbak, de megérik a pénzüket és az energiádat, ez garantált!
NosaltyA hortobágyi palacsinta magyarok millióinak kedvence, mégis sokan vannak, akik nem kezdenek bele otthon elkészíteni ezt a klasszikus, csodás főételt. Mutatunk egy receptet, amivel garantáltan gyerekjáték lesz az elkészítése!
NosaltyA mai első fogás a gombócrajongó gyerekek kedvence (is) lesz, nem csak a felnőtteké, a másodikról nem is beszélve, hiszen ami palacsinta, azt csak imádni lehet, a desszert pedig csodás almás pite. Tökéletes menü!
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.