Mit főzzek ma? Vegyes zöldségleves, karalábéfőzelék és epres sajttorta-lasagne vár

A mai menüvel a tavaszt ünnepeljük, mely tele van remek, harsogós és friss szezonális alapanyagokkal.

A menüt egy tartalmas, mégis könnyed tavaszi vegyes zöldséglevessel indítjuk, egy karalábéfőzelékkel folytatjuk, melyet laskagombapörkölttel teszünk igazán izgalmassá, végül egy gyönyörű epres sajttorta-lasagnét teszünk az asztalra.

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több főzelék itt!

DESSZERT

Még több kekszsüti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk