Mit főzzek ma? Vasárnap szárnyas pho-leves, rántott macisajt és fahéjas csiga vár

A világ talán legfinomabb levese a vietnámi pho, mi most csirkés-kacsás változatot hoztunk nektek. A második egy magyar kedvenc, rántott sajt, de mackósajtból! A desszert pedig egy harmadik nemzet, Svédország kedvenc fahéjas csigája.

Három nemzet vasárnapja: pho-leves, rántott mackósajt és svéd kanelbullar fahéjas csiga következik.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tapas itt!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?