Mit főzzek ma? Ünnepi borleves, rántott pontypatkó és csodapuha mézes krémes a menü

Egyszerű ünnepi menüsor kerül az asztalra ma, melyet ebédre vagy vacsorára is ajánlunk nektek szenteste napján. Boldog karácsonyt!

A borleves sokaknál kizárólag szenteste készül, de a rántott ponty sem gyakori fogás - pedig mennyire finom mindkettő! A sort pedig klasszikus mézes krémes zárja.

LEVES

Még töb különleges leves itt!

FŐÉTEL

Még több rántott hal itt!

DESSZERT

Még több mézes krémes itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Házias székelykáposzta

A téli hideg beköszöntével újra előtérbe kerülnek a kedvenc savanyú káposztás ételeink. A székelykáposztának is számos formája, verziója létezik, mi sertésdagadóból ...