Mit főzzek ma? Uborkaleves, chili con carne és sült szőlő hökkent meg

Együnk könnyed levest uborkával, hogy ne legyen nagyon tele a gyomor, együnk chilis babot utána, hogy azért ne éhezzünk túlzottan, és együnk sült szőlőt kecskesajtos pirítóson, hogy legyen valami különlegesen édes is a végén.

Különleges, kifinomult, talán meghökkentőnek is mondhatnánk: ilyen szavakra lelhetünk, ha megpróbáljuk körülírni az uborkaleves, chilis bab és sült szőlős pirítós hármasát.

LEVES

Még több hideg leves itt!

FŐÉTEL

Még több chilis bab itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsös tapas itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

A legfinomabb hókifli

Ezeket a hókifliket a mandula és a mogyoró teszik igazán karakteressé. Sokáig eláll, ezért jóval karácsony előtt elkészíthető. Szeretettel ajánlom a tortaváltozatát is!