Mit főzzek ma? Toszkán paradicsomleves, mustáros csirkecombok és epres-pisztáciás tiramisu vár

A mai menü egy kicsit olaszosra sikerült, tele jobbnál jobb ízekkel. Nem fogtok csalódni és éhesek maradni, az biztos!

A mai menüt egy igazán könnyed, de annál fűszeresebb paradicsomlevessel indítjuk, majd jöhet utána egy fenséges mustáros csirkecomb, végül egy epres-pisztáciás tiramisu.

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több fűszeres hús itt!

DESSZERT

Még több tiramisu itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek