Mit főzzek ma? Szombati menü sárgaborsólevessel, gombás tésztával és madártejjel

Őszi menüajánlatunk a hétvége első napjára különleges, húsos, laktató sárgaborsólevest ígér, melyet gombás-szószos tagliatelle követ, a sort pedig krémes madártej zárja.

Ezen a novemberi szombaton az isteni shimejigombás tésztát svéd, húsos sárgaborsóleves előzi meg, az utolsó fogás pedig madártej lesz.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tésztaétel itt!

DESSZERT

Még több édes krém itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...