Mit főzzek ma? Szezonális finomságok pofonegyszerűen

Ugorjunk neki a hétnek könnyen elkészíthető, szuper fogásokkal - így biztosan megjön a kedvünk a munkához is.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkba fenséges receptekkel készültünk a szezon jegyében: borsókrémleves, tepsis csirkemell és epres túrógombóc.

LEVES

Friss zöldborsóleves mentával

Recept itt!

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Tepsis újhagymás-sonkás-baconös csirkemellszeletek

Recept itt!

Még több tejfölös csirke itt!

DESSZERT

Epres túrógombóc mandulabundában

Recept itt!

Még több túrógombóc itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?