Mit főzzek ma? Sárgaborsóleves, répás gnocchi és diós háromszög laktat

Parádés menü kerül ma az asztalra: elsőként sárgaborsóleves, majd répás gnocchi, végül diós sütemény érkezik.

Nem vitás, az alábbi hármas könnyedén rabul ejti a szíveket, s a gyomrokat. Főzzünk svéd sárgaborsólevest, sárgarépás gnocchit, és süssünk diós háromszögeket.

LEVES

Még több különleges leves itt!

FŐÉTEL

Még több gnocchi itt!

DESSZERT

Még több diós süti itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ilyen komoly volt a dínom-dánom a vidéki lakodalmakon 200 éve

Ha vidékre megyünk, még sok helyen fellelhetünk régről megmaradt szokásokat az olyan ünnepek és jeles napok alkalmával, mint például a lakodalom. Menjünk most vissza ezeknek a szokásoknak a gyökeréig, nézzük meg, hogyan is nézett ki egy vidéki lakodalom két évszázaddal ezelőtt!