Mit főzzek ma? Péntekre csirkelevest hoztunk spenótos tésztával és csokis keksszel

Egy gyors, zöldséges csirkelevessel indítunk, amit spenótos pappardelle követ, a gyönyörű csokis-kókuszos keksz pedig felzárkózik.

Mai menüajánlatunk csirkelevessel indít, amelyben sok zöldség is megbújt, aztán egy kecskesajttal és spenóttal turbózott pappardelle következik, majd csokis-kókuszos keksz zárja a sort.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tésztaétel itt!

DESSZERT

Még több édes sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek