Mit főzzek ma? Palócleves, lencsés céklasaláta és gesztenyés kifli bódít

Készüljön ma a konyhában gazdag és tartalmas palócleves, főétel gyanánt csak egy könnyed salátát dobjunk össze, végül gesztenyés kiflivel édesítsünk.

Ma a leves viszi el a hátán a laktatást, a főétel inkább könnyed és zöldséges lesz. Persze a desszert sem maradhat le: gesztenyés kiflivel várunk.

LEVES

Még több palócleves itt!

FŐÉTEL

Még több különleges saláta itt!

DESSZERT

Még több hókifli itt!

Címlapról ajánljuk

Mutatjuk a legfinomabb rántott húst kínáló éttermeket

Lehet bundásnak vagy rántottnak nevezni, ehetjük papírtálcáról vagy tányérról, de egy biztos, hogy az egyik legnagyobb kedvencünk a rántott hús. Éppen ezért a Dining Guide Top 100 Étteremkalauz idén külön figyelmet szentelt ennek a fogásnak, és toplistát készített a legjobb rántott húst kínáló helyekről.

Nosalty

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!