Mit főzzek ma? Növényi hétfő reggeli, ebéd, vacsora formájában

Folytatjuk növényi hétfős sorozatunkat, reggeli-, ebéd- és vacsoraötletet hoztunk kizárólag húsmentes alapanyagokból.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban zöldséges szendvicset hoztunk lecsóval és sólet patéval.

REGGELI

Sült-zöldséges, óriás szendvics

Recept itt!

Még több szendvicskülönlegesség itt!

EBÉD

Lecsó alaprecept geo konyhájából

Recept itt!

Még több lecsó itt!

VACSORA

Sólet paté Steiner Kristóftól

Recept itt!

Még több sólet itt!

Itt találod korábbi Növényi Hétfővel kapcsolatos tartalmainkat!

Legújabb receptek

Almás zabkása fahéjjal

A zabkását sokféle ízben el lehet készíteni, mi most egy igazi őszi verziót választottunk. A Rauch Happy Day almalé nagyon feldobja ízekben a kását, és a toppingokkal egészül ki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...