Mit főzzek ma? Nagyszerű ételekkel indítjuk a hetet

Karácsonyra hangolódó menüsort állítottunk össze hétfőre - kellemes készülődést!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban lencselevest hoztunk padlizsános csirkével és mákos gubával.

LEVES

Lencseleves kolbásszal és zellerrel

Recept itt!

Még több lencseleves itt!

FŐÉTEL

Padlizsános-sajtos csirkemell

Recept itt!

Még több zöldséges csirke itt!

DESSZERT

Almás-mákos guba Schell Judittól és Kamarás Ivántól

Recept itt!

Még több mákos guba itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!