Mit főzzek ma? Tunkolós mexikói kukoricasaláta, marhahúsos tostada és céklás-étcsokis sorbet jár mára

Mexikói ételekkel készülünk a kánikulára, végre pedig annak is elérkezett az ideje, hogy fagylaltot – pontosabban sorbet-t kínáljunk desszertnek.

Mai menüajánlatunk tunkolós mexikói kukoricasalátából, darált marhahúsos tostadaból és céklás-csokoládés sorbet-ból áll.

ELŐÉTEL

Még több saláta itt!

FŐÉTEL

Még több tortillás étel itt!

DESSZERT

Még több sorbet itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek