sorbet

Csípősre tej, kávéra szóda – Ezek a legjobb ízsemlegesítők

Azt már tudjuk, hogy ha beüt a csípős paprika, nem érdemes rá vizet inni, az égető érzés ugyanis még rosszabb lesz, tejjel viszont segíthetünk ízlelőbimbóink szenvedésén. Az ízsemlegesítés fontos dolog az étkezések között, különösen egy többfogásos ebéd vagy vacsora esetén. Mutatunk néhány remek opciót arra az esetre, ha még élvezetesebbé szeretnéd tenni az evést.

Masszi- Rigó Csilla

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...