Mit főzzek ma? Szárnyas pho, vietnami üvegtészta-saláta és kókusztejes tejberizs vár

Mára vietnami ihletésű gyengeségeinket sorakoztatjuk fel: pho fő nálunk szárnyasból, sok csilivel, korianderrel, aztán extra üvegtészta érkezik saláta formájában, a desszert pedig kókusztejes tejberizs eperöntettel.

A mai nap vietnami svungot kap, készüljetek a legfinomabb ázsiai ízekre, szigorúan túl a magyaros konyhán!

LEVES

Még több ázsiai leves itt

FŐÉTEL

Még több tésztasaláta itt!

DESSZERT

Még több tejberizs itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?