Mit főzzek ma? Maceszgombóc-levessel, libás rizottóval és tepertős-szilvás papuccsal ünneplünk

Itt a Márton-nap, ami isteni őszies falatokat és ünneplést jelent. Mutatkozzon ez meg a mai menünkben is, készítsünk maceszgombóc-levest, libás rizottót és tepertős-szilvás papucsot.

A Márton-nap hagyományos ízeivel és zamataival töltjük a mai napot az asztal mellett. Maceszgombóc-leves, libás rizottó és szilvás papucs készül.

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több rizottó itt!

DESSZERT

Még több édes táska itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek