Mit főzzek ma? Maceszgombóc-leves, főtt marhahús meggymártással és sárgabarackos piskótatekercs vár

Töltsük meg a konyhát ma ismerős és nosztalgikus illatokkal! Készüljön egy csábító maceszgombóc-leves, egy ízletes főtt marhahús meggymártással és egy baracklekváros piskótatekercs. Jól hangzik, ugye?

A mai ebéd a következő mennyei fogásokból áll: legtökéletesebb maceszgombóc-leves, nosztalgikus főtt marhahús meggymártással és petrezselymes burgonyával, valamint ínycsiklandozó piskótatekercs sárgabaracklekvárral. Ez a menü garantáltan nagy sikert arat majd otthon!

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több gyümölcsös hús itt!

DESSZERT

Még több édes piskótatekercs itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek