Mit főzzek ma? Lazacleves, egészben sült csirke és aranygaluska a menü szenteste

Elérkezett a nagy nap: itt van a szenteste, ami igen különleges menüt kíván. Készítsünk lazaclevest, egészben sült csirkét és aranygaluskát.

Hagyományos, boldogságot hozó, különleges: ezek a szavak mind találóan leírják a mai menünket, ami lazaclevesből, egészben sült csirkéből és aranygaluskából áll.

LEVES

Még több halleves itt!

FŐÉTEL

Még több sült csirke itt!

DESSZERT

Még több aranygaluska itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!