Mit főzzek ma? Lasagne-leves, hagymás rostélyos és Lajcsi-szelet a tök jó menütök

Klasszikus hagymás rostélyos az igazán bomba főétel, ehhez ráadásul egy újragondolt gazdag levest választottunk, amiből másnap is jut, a desszert pedig egy szexi Lajcsi-szelet lesz!

Jöhet az elképesztően gazdag és laktató mai ajánlat?

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több rostélyos itt!

DESSZERT

Még több réteges sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek