Mit főzzek ma? Klasszik krumplileves, galuskás gombapaprikás és lúdláb vár

Őrület magyaros, kirobbanóan finom, irtó szaftos és ízes hármasfogat vár titeket ma.

A mai nap nem lehet panasz arra, hogy nem elég nosztalgikus és magyaros a felhozatal: a krumplileves dugig van kolbásszal, a pörköltünk gombás-galuskás, a desszert pedig meggyes-rumos-csokis.

LEVES

Még több krumplileves itt!

FŐÉTEL

Még több gombapörkölt itt!

DESSZERT

Még több lúdláb torta itt!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek