Mit főzzek ma? Zöldbableves, rántott patisszon és lúdlábtorta a napi...
Mai menünktől elaléltok! Lesz itt zöldbableves, majonézes kukoricasalátával kínált patisszon, majd desszertnek lúdláb.
NosaltyMai menünktől elaléltok! Lesz itt zöldbableves, majonézes kukoricasalátával kínált patisszon, majd desszertnek lúdláb.
NosaltyŐrület magyaros, kirobbanóan finom, irtó szaftos és ízes hármasfogat vár titeket ma.
NosaltyElképesztő, hogy ismét eltelt egy év, ki emlékszik már a tavalyi karácsonyra? Nos, mi emlékszünk, és bizony arra is, hogy mely süteményrecepteket kerestétek gőzerővel 2021 decemberében. Nézzük, változott-e azóta az izlésetek!
NosaltyGyömbéres-fokhagymás erőleves buggyantott tojással kezdésnek, majd egy fincsi spenótos tészta jöjjön, amit csupa csokis lúdláb szelettel folytatunk.
NosaltyAkármennyire szeretnénk édességeket kötni a Márton-naphoz, nem megy, a lúdlábtortán kívül elsőre nem ugrik be semmi. Most utánajártunk, mit süthetünk még ezen a gasztroértelemben mennyei napon.
GrétiProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.