Mit főzzek ma? Krémes-szószos finomságokkal készültünk

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma sajtkrémlevest hoztunk tejszínes lazaccal és márványkuglóffal.

LEVES

Francia sajtkrémleves

Recept itt!

Még több sajtkrémleves itt!

FŐÉTEL

Lazacgolyók kapros mustáros tejszínmártásban

Recept itt!

Még több halfasírt itt!

DESSZERT

Márványos sütemény házi mandarinlekvárral

Recept itt!

Még több márványkuglóf itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek