Mit főzzek ma? Korhelyleves, sonkás tészta és rizspuding boldogít

Vessük bele magunkat a főzésbe, sürgölődjünk a konyhában. Készüljön korhelyleves, rakott sonkás tészta és rizspuding.

Indulhat a konyhai alkotás: korhelylevessel kezdünk, amit sonkás rakott tészta követ, desszert gyanánt pedig sült tejberizst kapunk.

LEVES

Még több káposztaleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott tészta itt!

DESSZERT

Még több tejberizs itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek