Mit főzzek ma? Könnyed, melengető finomságokkal készültünk

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma almalevest hoztunk rakott zöldséggel és túrós pitével.

LEVES

Egyszerű almaleves

Recept itt!

Még több almaleves itt!

FŐÉTEL

Portobellós spenót

Recept itt!

Még több rakott zöldség itt!

DESSZERT

Nagymamám túrós pitéje

Recept itt!

Még több túrós pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk