Mit főzzek ma? Kedden bableves vár kölessalátával és kevert sütivel

Tartalmas, novemberi időhöz méltóan nehéz és sűrű bablevessel nyitunk, kölessalátával folytatunk, és kevert kakaóssal zárunk.

Mai "Mit főzzek ma?" válogatásunkban csülkös bablevest mutatunk, amely után könnyedebb második fogás dukál, ami egy újhullámos kölessaláta lesz, a végén pedig kakaós keverttel zárjuk az étkezést.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több salátarecept itt!

DESSZERT

Még több édes sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek