Mit főzzek ma? Kaszás leves, medvehagymás babka és sárgatúró a húsvéti menü

A húsvét csúcspontjára érve, vasárnap sonkamentő kaszás levest, zöld színben pompázó babkát és tradicionális sárgatúrót készíthetünk.

Megmentjük a sonkalevet kaszás levessel, a babkát kivételesen sósan sütjük, majd hagyományos sárgatúróval zárjuk a húsvétvasárnapi lakomát.

LEVES

Még több káposztaleves itt!

FŐÉTEL

Még több sós kalács itt!

DESSZERT

Még több túrókrém itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...