Megmentjük a sonkalevet kaszás levessel, a babkát kivételesen sósan sütjük, majd hagyományos sárgatúróval zárjuk a húsvétvasárnapi lakomát.
LEVES
Kaszás leves gazdagon
Valójában talán senki sem tudja, mi kerül az autentikus kaszás levesbe, ahány recept, annyi verzió létezik. Gyakran visszatérő alapanyag bennük a savanyú káposzta, a burgonya és a ...
Még több káposztaleves itt!
FŐÉTEL
Medvehagymás babka
Ha már egyszer adott húsvétkor a csavart, töltött kalács, mellé pedig a szezonálisan csokorszám nyíló medvehagyma, miért ne ereszthetnénk össze őket egy foszlós, pikáns, ünnephez ...
Még több sós kalács itt!
DESSZERT
Hagyományos húsvéti sárgatúró
A sárgatúró egy igazán magyarnak mondható húsvéti ételkülönlegesség, mely erősen kapcsolódik a keresztény vallási tradíciókhoz is. Hagyományosan a húsvétot megelőző 40 napos ...
Még több túrókrém itt!