Mit főzzek ma? Karalábéleves, szaftos pásztortarhonya és csokiöntetes profiterol nyűgöz le

Zárjuk a hetet egy igazán ütős ebéddel, ami után mind a tíz ujjatokat megnyaljátok. Ízes karalábéleves, szaftos pásztortarhonya és habos-csokis profiterol várja, hogy eltüntessétek őket.

Ha még nem tudod mi legyen a vasárnapi ebéd, hadd segítsünk! A mennyei illatokat, isteni ízek követik majd kóstolásnál.

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több tarhonyás étel itt!

DESSZERT

Még több különleges fánk recept itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek