Mit főzzek ma? Ízelítő ínycsiklandó, nyári receptjeinkből

Nyáron csak úgy lubickolunk a friss, igazán ízletes gyümölcs-, zöldségkínálatban. Használjuk ki a szezon adta finomságokat, süssünk-főzzünk kincseiből!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban a szezonalitásra koncentrálunk: joghurtlevest hoztunk cukkinis tésztával és meggyes sütivel.

LEVES

Joghurtleves főzés nélkül

Recept itt!

Még több uborkaleves itt!

FŐÉTEL

Cukkinis-tonhalas tagliatelle

Recept itt!

Még több cukkinis tészta itt!

DESSZERT

Meggyes álom Iluskától

Recept itt!

Még több pudingos süti itt!

Címlapról ajánljuk

5 alapanyag, amit ne használj hűtőhidegen

Sütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!

Lakos Benedek

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?