Mit főzzek ma? Hideg uborkaleves, szalonnás pecsenye és szaftos szuflé készül

A mai menünk egyszerre rendhagyó és klasszikus: az új, izgalmas részekért a hideg uborkaleves felel, a jól megszokott ízeket a szaftos pecsenye hozza, a ráadás pedig egy gyümölcsös túrószuflé.

Készüljön mára egy frissítő zelleres uborkaleves, egy szalonnával gazdagított pecsenye és egy légies túrószuflé.

LEVES

Még több hideg leves itt!

FŐÉTEL

Még több pecsenye itt!

DESSZERT

Még több szuflé itt!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.