Mit főzzek ma? Hideg tökleves, cigánypecsenye és epres piskótatekercs a mai menü

Vasárnapra könnyed töklevest hoztunk, amit egy laktató klasszikussal, cigánypecsenyével egészítünk ki, a hab pedig egy epres piskóta lesz a tetején.

Ebben a melegben egy finom, hűsítő töklevest kínálunk, főételnek gazdag cigánypecsenyét, a desszertet pedig az eperszezon jegyében választottuk ki.

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több cigánypecsenye itt!

DESSZERT

Még több piskótatekercs itt!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?