Mit főzzek ma? Használjuk ki a szezon adta lehetőségeket

Ha meguntad a jól bevált, sokszor készített recepteket, és bővítenéd tudásod, tárházad, nézd át ínycsiklandó menüajánlatunkat, biztosan találsz kedvedre valót.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban kiélvezzük, hogy megérkeztek a friss, ízes, szezonális alapanyagok: paradicsomlevest hoztunk rakott brokkolival és cseresznyés tejpitével.

LEVES

Fűszeres nyári paradicsomleves

Recept itt!

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Füstölt hússal rakott sajtos brokkoli

Recept itt!

Még több rakott zöldség itt!

DESSZERT

Cseresznyés clafoutis

Recept itt!

Még több clafoutis itt!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...